Személyesített ajándék

Szublimációs nyomtatás polóra, bögrére, plüssmacira…

Tervezz bögrét, pólót, plüssmacit saját ízlésed szerint. Annyi a dolgod, hogy beküldj nekünk egy képet a shop@meglepi.ro email címre vagy gyere be a Meglepi Boltba és hozd magaddal a képet bármilyen adattárolón. Ajándékozd meg barátaidat vagy családtagjaidat saját tervezésű bögrével, pólóval, plüssmacival vagy egyéb emléktárgyakkal.

A különböző minták, feliratok, fényképek bögrére, korsóra, egyéb porcelán felületre helyezése nem matricás eljárással készül, hanem modern szublimációs eljárással, tehát mosogatás során a fotó nem kopik meg, megőrzi színtelítettségét.

Jelenleg a következő tárgyakra nyomtatunk:

  • Bögre
  • Póló
  • Plüssmaci
  • Puzzle
  • Párna

Mi a szublimáció?

Egy különleges festékkel felszerelt tintasugaras nyomtatóval egy fehér papírra kinyomtatott képvagy szöveg vihető át változatos formájú tárgyakra, mint pl. bögre, póló, plüssmaci, stb… A szublimációs festékek olyan összetételûek, hogy hőhatásra, nyomás alatt szilárdból közvetlenül gázhalmazállapotba kerülnek. A 200° fok körüli hőt és a nyomást hőpréssel lehet biztosítani.

Image 2 Image 1Image 4

A gáz állapotú festéket egyes szintetikus felületek vonzzák. A festékgőz beszivárog és megtapad a hordozó anyag felületén és így egy végleges és ellenálló kép jön létre.

Személyesíthető ajándékaink

A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás