Székely Mesterségek

85.50 RON

#székely mesterségek

Székelyföldről jöttem, mesterségem címere...

A székely játékok sorozat egyik izgalmas darabja, amely jétékosan próbálja megismertetni velünk a régi és mai székely mesterségeket. Mutogasd el, rajzold le vagy magyarázd el úgy, hogy játékostársad,társaid kitalálhassák mi is áll a kártyán ez az alapja a játéknak. Ide is szükséged lesz némi székely furfangra és már nyertél is.

Ismerd meg játékosan a székely nép mesterségeit, segítségedre lesz a játékban található kisokos, amely 90 mesterség részletes leírását tartalmazza.


#székely mesterségekSzékelyföldről jöttem, mesterségem címere...A székely játékok sorozat egyik izgalmas darabja, amely jétékosan próbálja megismertetni velünk a régi és mai székely mesterségeket. Mutogasd el, rajzold le vagy magyarázd el úgy, hogy játékostársad,társaid kitalálhassák mi is áll a kártyán ez az alapja a játéknak. Ide is szükséged lesz némi székely furfangra és már nyertél is.Ismerd meg játékosan a székely nép mesterségeit, segítségedre lesz a játékban található kisokos, amely 90 mesterség részletes leírását tartalmazza.
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data