Székely Furfang

27.50 RON

#szekely furfang

Mitől más a székely mint a többi nemzetiségű ember?

Az észjárása egy nemzetiséghez sem hasonlítható, furfangos és játékos egyben. Az életet józanul és reálisan fogja fel. Pontosan szereti elvégezni napi teendőit, de szükségét érzi a szórakozásnak, sőt, a szellemi élvezetnek is. Jelleme, beszéde, gondolkozása éppen olyan nyílt, mint tekintete.

Egy kis talpraesettségre és némi székely furfangra van szüksége annak aki a kezébe veszi ezt a játékot. A játék lényege,szedd szét és rakd össze és ne teketóriázz! (ahogyan a székely ember mondaná)

#szekely furfangMitől más a székely mint a többi nemzetiségű ember?Az észjárása egy nemzetiséghez sem hasonlítható, furfangos és játékos egyben. Az életet józanul és reálisan fogja fel. Pontosan szereti elvégezni napi teendőit, de szükségét érzi a szórakozásnak, sőt, a szellemi élvezetnek is. Jelleme, beszéde, gondolkozása éppen olyan nyílt, mint tekintete. Egy kis talpraesettségre és némi székely furfangra van szüksége annak aki a kezébe veszi ezt a játékot. A játék lényege,szedd szét és rakd össze és ne teketóriázz! (ahogyan a székely ember mondaná)
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data